voor inwoners, met gemeenten

Ga je naar het buitenland? Check vooraf op Nederland Wereldwijd of je een coronabewijs nodig hebt. Je kunt een bewijs maken als je bent gevaccineerd, uit een test blijkt dat je geen corona had, of als je corona hebt gehad en hersteld bent. Download de app voor een bewijs op je telefoon, of maak een papieren bewijs.

Coronatest voor op reis

Heeft u voor uw reis een negatief testbewijs nodig? Dan kunt u zich laten testen bij een zelfgekozen commerciële testlocatie. Op de website van de overheid vindt u meer informatie over welke test u nodig heeft, en bij welke testaanbieders u terecht kunt.

Het gele vaccinatieboekje

Het gele vaccinatieboekje (internationaal bewijs van inenting) is voor als u op reis gaat naar bestemmingen buiten Nederland. Ook bij GGD Gooi en Vechtstreek is het mogelijk om een Corona stempel in het gele vaccinatieboekje te laten plaatsen. Dit kan op de priklocatie wanneer u een afspraak heeft voor uw coronavaccinatie of, als u al volledig gevaccineerd bent, op de locatie in Bussum, Burgemeester de Bordesstraat 80. Let op! Hier worden geen vaccinatieboekjes verkocht. Een boekje kunt u bestellen via www.mijnvaccinatieboekje.nl. Meer informatie over GGD-coronavaccinaties stempelen in het gele boekje.