voor inwoners, met gemeenten

Iedereen van 12 jaar en ouder kan zonder afspraak de eerste of tweede coronaprik halen bij de vaccinatielocatie in Hilversum, Verlengde Zuiderloswal 16. Ook mensen met een ernstige afweerstoornis, door hun medisch specialist uitgenodigd voor een derde prik, kunnen deze prik halen zonder afspraak

Let op: boosterprik voor ouderen alleen op afspraak

Heeft u een uitnodiging voor een extra boosterprik ontvangen? Dan kunt deze prik alleen op afspraak halen. Zo maakt u een afspraak:

  • Online via coronavaccinatie-afspraak.nl(met DigiD).
  • Telefonisch via het Landelijk Vaccinatie Afsprakennummer 0800-7070 (dagelijks van 08.00 – 20.00 uur).

Meer informatie over de boosterprik

Tussen de prikken moet minimaal 3 weken zitten

Tussen de datum van de eerste prik en tweede prik (of tussen de tweede en derde prik) moet minimaal 3 weken zitten. Als u na de eerste prik corona heeft gehad, neem dan contact op met 0800-7070 om te horen wanneer de tweede prik gezet kan worden.

Al een afspraak gemaakt maar toch liever prikken zonder afspraak?

Al een afspraak gemaakt maar toch liever prikken zonder afspraak? Dat kan als u de gemaakte afspraak annuleert.  Zo voorkomen we dat we onnodig vaccins moeten weggooien.

Ben je jonger dan 16 jaar?

Dan beslis je samen met je ouders of verzorgers over vaccinatie. Jij en je ouders kunnen je op allerlei manieren goed laten informeren voordat jullie een keuze maken. Ben je het niet eens met je ouders? Dan is jouw mening doorslaggevend als je goed weet waar vaccinatie over gaat.  Ben je 16 jaar of 17 jaar? Dan mag je zelf beslissen of je je wilt laten vaccineren.

Waar?

Vaccinatielocatie Hilversum
Adres: Verlengde Zuiderloswal 16

Openingstijden vaccinatielocatie Hilversum

Maandag8.30 - 16.30 uur
Dinsdag18.00 - 21.30 uur
Woensdag8.30 - 16.30 uur
Donderdag18.00 - 21.30 uur
Vrijdaggesloten
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten
Wat neemt u mee?

Neem uw identiteitsbewijs en een mondkapje mee als u de prik komt halen. Op de priklocatie moet u nog steeds een mondkapje dragen en 1.5 meter afstand houden. Als u door een medisch specialist bent uitgenodigd voor een derde prik, zorg dan dat u de uitnodiging bij u heeft.

Meer informatie over coronavaccinatie.

Op www.prikkenzonderafspraak.nl  vindt u alle GGD-vaccinatielocaties in Nederland waar u zonder afspraak terecht kunt voor een vaccinatie tegen corona.