voor inwoners, met gemeenten

Iedereen van 12 jaar en ouder die nog geen vaccinatie-afspraak heeft gemaakt, kan zonder afspraak voor de eerste prik terecht bij de vaccinatielocatie in Hilversum, Verlengde Zuiderloswal 16. Ook met vragen over coronavaccinatie kunt u hier zonder afspraak binnenlopen voor een gesprek met een arts.

Prikken zonder afspraak is vanaf nu ook mogelijk voor de tweede prik

Prikken zonder afspraak is vanaf nu ook mogelijk voor de tweede prik. Tussen de datum van de eerste prik en tweede prik moet minimaal 3 weken zitten. Als u na de eerste prik corona heeft gehad, neem dan contact op met 0800-7070 om te horen wanneer de tweede prik gezet kan worden.

Al een afspraak gemaakt maar toch liever prikken zonder afspraak?

Al een afspraak gemaakt maar toch liever prikken zonder afspraak? Dat kan als u de gemaakte afspraak annuleert.  Zo voorkomen we dat we onnodig vaccins moeten weggooien. Sommige mensen met een ernstige afweerstoornis worden door de medisch specialist uitgenodigd voor een derde prik. Zij kunnen, als ze hun uitnodiging meenemen, ook terecht voor een prik zonder afspraak.

Voor wie?

Alle inwoners van de regio (12 jaar en ouder)
Ben je jonger dan 16 jaar? Dan beslis je samen met je ouders of verzorgers over vaccinatie. Jij en je ouders kunnen je op allerlei manieren goed laten informeren voordat jullie een keuze maken. Ben je het niet eens met je ouders? Dan is jouw mening doorslaggevend als je goed weet waar vaccinatie over gaat.  Ben je 16 jaar of 17 jaar? Dan mag je zelf beslissen of je je wilt laten vaccineren.

Waar?

Vaccinatielocatie Hilversum
Adres: Verlengde Zuiderloswal 16

Openingstijden vaccinatielocatie Hilversum

27 september tot en met 31 oktober

Maandag8.30 - 16.30 uur
Dinsdag18.00 - 21.30 uur
Woensdag8.30 - 16.30 uur
Donderdag18.00 - 21.30 uur
Vrijdaggesloten
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten

Extra tijdelijke vaccinatielocatie in Tergooi MC Hilversum

Vanaf dinsdag 19 oktober kunt u op een aantal dinsdag- en donderdagmiddagen in oktober en november zonder afspraak een coronaprik halen in Tergooi MC locatie Hilversum. Ook met vragen over coronavaccinatie kunt u hier zonder afspraak binnenlopen bij het tijdelijke vaccinatiepunt voor een gesprek met een arts. Het vaccinatiepunt is een nauwe samenwerking tussen GGD Gooi en Vechtstreek en het ziekenhuis.

Adres tijdelijke vaccinatielocatie Tergooi MC

Tergooi MC Hilversum
Personeelsrestaurant
Van Riebeeckweg 212

Openingstijden tijdelijke vaccinatielocatie Tergooi MC

Het vaccinatiepunt in Tergooi MC is de volgende dinsdag- en donderdagmiddagen in oktober en november geopend van 13.30 tot 16.30 uur.

Dinsdag 19 en donderdag 21 oktober
Dinsdag 26 en donderdag 28 oktober
Dinsdag 9 en donderdag 11 november
Dinsdag 16 en donderdag 18 november

Wat neemt u mee?

Neem uw identiteitsbewijs en een mondkapje mee als u de prik komt halen. Op de priklocatie moet u nog steeds een mondkapje dragen en 1.5 meter afstand houden. Als u door een medisch specialist bent uitgenodigd voor een derde prik, zorg dan dat u de uitnodiging bij u heeft.

Meer informatie over coronavaccinatie.

Op www.prikkenzonderafspraak.nl  vindt u alle GGD-vaccinatielocaties in Nederland waar u zonder afspraak terecht kunt voor een vaccinatie tegen corona.