voor inwoners, met gemeenten

Meepraten over de rol van alcohol

Publicatiedatum: 18 december 2018

Bent u tussen de 55 en 75 jaar? Drinkt u weleens alcohol? En vindt u het leuk om hier een avond over te praten? Dan zijn wij op zoek naar u!
Zes Masterstudenten van de Radboud Universiteit voeren momenteel samen met de GGD  en onderzoek uit naar de rol van alcohol in de samenleving. En daarvoor hebben wij uw hulp nodig!

Begin januari willen wij vier sessies houden waarbij we gaan praten over het drinken van alcohol. Deze sessies worden gehouden op een centrale plek in Bussum, Huizen en Hilversum. Met een groep van ongeveer vier tot acht personen gaan met elkaar in gesprek over alcohol. Goed om nu alvast te zeggen, alles wat u zegt blijft anoniem en er zijn geen goede of slechte antwoorden. Het gesprek zal ongeveer twee uur duren. Dit klinkt misschien lang, maar het gaat echt leuk worden. Uiteraard hebben we ook heerlijke hapjes en drankjes voor u en naderhand ontvangt u een VVV bon van €15 als bedankje.

Wilt u ons helpen en meedoen? Dat zou fantastisch zijn. Uw mening zou ons erg helpen bij het succesvol afronden van onze studie!

Klik op de onderstaande button om u op te geven.

Wilt u meer weten? Of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op met Max Nijhof, één van de Masterstudenten. U kunt hem mailen (max.nijhof@gmail.com) of bellen (0611415511)

Meer nieuws

Al het nieuws