voor inwoners, met gemeenten

Per openbaar vervoer

NS-station Bussum-Zuid
Neem de uitgang via perron 2 (trap naar boven). Houd nu links aan. U loopt de Brinklaan in en na ongeveer 200 meter vindt u het Regiokantoor aan uw linkerhand op de hoek van de Brinklaan en Gooibergstraat.

Buslijn 107
Buslijn 107 heeft een halte bij NS-station Bussum-Zuid.

Per auto

Vanuit Amsterdam over de A1
Via afrit 7 (Bussum) verlaat u de A1. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf, u kruist de A1 en gaat rechtsaf richting Bussum. U rijdt dan rechtdoor de Huizerweg op en aan het einde daarvan (2e rotonde) neemt u de tweede afslag naar de Kerkstraat. Bij de volgende rotonde neemt u de derde afslag naar de Brinklaan. Blijf bij de volgende rotonde op de Brinklaan (2e afslag). Ga daarna rechtsaf (Gooibergstraat) en vóór de spoorwegovergang nogmaals rechtsaf (Burgemeester de Bordesstraat).

Vanuit Utrecht/Amersfoort over de A1
Via afrit 8 (Blaricum/Huizen) verlaat u de A1. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf (verkeerslichten bij Tergooi Blaricum). Na ± 100 m bij de volgende kruising (verkeerslichten) gaat u weer linksaf, onder de A1 door en dan direct naar rechts. U rijdt dan parallel aan de A1, richting Bussum. Bij het ANWB-bord richting ‘s-Graveland gaat u linksaf de Ceintuurbaan op; deze helemaal afrijden tot bij NS-station Bussum-Zuid (4e rotonde). Hier neemt u de eerste afslag naar de Brinklaan. Daarna linksaf (Gooibergstraat) en vóór de spoorwegovergang rechtsaf (Burgemeester de Bordesstraat).

Parkeren
Rondom het Regiokantoor kunt u alleen betaald parkeren.

Alternatieven: garage Nieuwe Brink en NS Station Bussum-Zuid (beide op circa 10 minuten loopafstand).​