Per openbaar vervoer

NS-station Bussum-Zuid

Neem de uitgang via perron 2 (trap naar boven). Houd nu links aan. U loopt de Brinklaan in en na ongeveer 200 meter vindt u het Regiokantoor aan uw linkerhand op de hoek van de Brinklaan en Gooibergstraat. Vanaf station Bussum-Zuid is het 700 meter (9 minuten) lopen naar het Regiokantoor. U kunt vanaf station Bussum-Zuid ook buslijn 107 nemen en uitstappen bij halte Gooibergstraat.

Buslijn 107

Buslijn 107 heeft een halte bij de Gooibergstraat. Deze halte bevindt zich 100 meter van het Regiokantoor (1 minuut lopen).

Per auto

Vanuit Amsterdam over de A1

Via afrit 7 (Bussum) verlaat u de A1. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf, u kruist de A1 en gaat rechtsaf richting Bussum. U rijdt dan rechtdoor de Huizerweg op en aan het einde daarvan (2e rotonde) neemt u de tweede afslag naar de Kerkstraat. Bij de volgende rotonde neemt u de derde afslag naar de Brinklaan. Blijf bij de volgende rotonde op de Brinklaan (2e afslag). Ga daarna rechtsaf (Gooibergstraat) en vóór de spoorwegovergang nogmaals rechtsaf (Burgemeester de Bordesstraat).

Vanuit Utrecht/Amersfoort over de A1

Via afrit 8 (Blaricum/Huizen) verlaat u de A1. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf (verkeerslichten bij Tergooi Blaricum). Na ± 100 m bij de volgende kruising (verkeerslichten) gaat u weer linksaf, onder de A1 door en dan direct naar rechts. U rijdt dan parallel aan de A1, richting Bussum. Bij het ANWB-bord richting ‘s-Graveland gaat u linksaf de Ceintuurbaan op; deze helemaal afrijden tot bij NS-station Bussum-Zuid (4e rotonde). Hier neemt u de eerste afslag naar de Brinklaan. Daarna linksaf (Gooibergstraat) en vóór de spoorwegovergang rechtsaf (Burgemeester de Bordesstraat).

Parkeren

De parkeergarage onder het Regiokantoor is niet toegankelijk voor bezoekers, rondom het Regiokantoor kunt u alleen betaald parkeren.

Alternatieven: garage Nieuwe Brink en NS Station Bussum-Zuid (beide op circa 10 minuten loopafstand).​

GGD Gooi en Vechtstreek
Burgemeester de Bordesstraat 80, 1404 GZ, Bussum (035) 692 62 22
Openingstijden: 08.30-17.00 uur