voor inwoners, met gemeenten

Als seks je werk is

Als je wilt starten of stoppen

Als je vragen hebt over gezond sekswerk

Neem dan contact op met Annet & Daan, verpleegkundigen seksuele gezondheid.

T: (035) 692 63 20
E: soa-sense@ggdgv.nl

Klankbordgroep 

We willen graag weten wat er speelt als seks je werk is. Daarom organiseren de GGD en Belle iedere laatste dinsdag van de maand van 17.00 – 19.00 uur een klankbordgroep voor én door sekswerkers  die wonen of werken in Gooi en Vechtstreek (man, vrouw en transgender). Er wordt gepraat over gezondheid, weerbaarheid, veiligheid, beleid en rechten. Ook is er ruimte om ideeën en ervaringen te delen. Deelnemers ontvangen een vergoeding van 25 euro. Aanmelden is niet nodig.

Meer informatie

SOA onderzoek

Ben je sekswerker (m/v/t) en wil je je laten testen op soa en wil je dit niet doen bij je eigen huisarts, dan kun je bij de GGD terecht. Het maken van een afspraak bij de GGD Gooi en Vechtstreek gaat via het callcenter van GGD Flevoland.

  • Voor het maken van een afspraak kun je bellen van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 – 17.00 uur met (088) 002 99 10.
  • Online
  • Je kunt hier ook een afspraak maken bij GGD Flevoland als dit je voorkeur heeft.
  • Soms kun je alleen een afspraak maken in Almere of Lelystad als beoordeling door een arts nodig is bij klachten/symptomen.

Andere GGD’en waar je terecht kunt voor soa-onderzoek zijn:

Afhankelijk van het risico dat je hebt gelopen, kan een soa-onderzoek bestaan uit het afnemen van een vragenlijst, urineonderzoek, een uitstrijkje (vagina, anus, keel) en bloedafname.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met GGD Gooi en Vechtstreek, telefoon (035) 692 63 20 of soa-sense@ggdgv.nl.