voor inwoners, met gemeenten

Heb jij een kind tussen de 12 en 18 jaar? Doe dan mee met het ouderonderzoek! Een korte vragenlijst over opvoeding, alcohol en andere middelen

Publicatiedatum: 13 mei 2024

Hoe denk jij als ouder over opvoeding en alcohol? Heb je afspraken met je kind over het drinken van alcohol? Heb je behoefte aan (meer) informatie of tips? En hoe zit dat voor roken, vapen en blowen? De GGD doet een onderzoek onder ouders naar opvoeding, alcohol en andere middelen. Doe jij ook mee?
Vul uiterlijk zondag 9 juni de vragenlijst in via www.ggdgv.nl/ouderonderzoek.

 

Over het ouderonderzoek opvoeding, alcohol en andere middelen

Het ouderonderzoek opvoeding, alcohol en andere middelen wordt elke 3 jaar in Gooi en Vechtstreek uitgevoerd. De resultaten helpen de GGD om informatie en activiteiten beter aan te laten sluiten bij behoeften van ouders. De resultaten van het onderzoek zijn dit najaar beschikbaar op www.ggdgv.nl/ouderonderzoek.

Meedoen

Ouders van jongeren in de leeftijd van 12-18 jaar kunnen meedoen aan het onderzoek. Invullen duurt ongeveer 10 minuten en is anoniem.

Meer informatie

Heb je vragen over het onderzoek? Neem dan contact op met Milou Welsink, adviseur gezondheidsbevordering, via m.welsink@ggdgv.nl.

Meer nieuws

Al het nieuws