voor inwoners, met gemeenten

Meer dan 500 inwoners uit de regio gaan aan de slag met 30dagengezonder

Publicatiedatum: 5 maart 2024

Vandaag is de laatste dag om je aan te melden voor de GGD actie 30dagengezonder via www.30dagengezonder.nl  Op dit moment hebben meer dan 500 mensen uit de regio zich aangemeld. Doe jij ook mee? Juist met kleine veranderingen kun je een goede stap zetten voor je gezondheid. Deelnemers kiezen zelf een gezonde uitdaging om 30 dagen vol te houden. Denk aan elke dag een half uurtje wandelen, koud afdouchen of 30 dagen vegetarisch eten of zoals wethouder van der Kleij uit Huizen, elke dag de telefoon een uurtje wegleggen om bewust een rustmoment te creëren.

 

Webinar helpt een goede uitdaging kiezen

Afgelopen donderdag ging Roel Hermans, hoogleraar gedragswetenschappen, in een webinar in op hoe je je goed voorbereid en een goede kleine gezondheidsuitdaging kiest, die je vol kunt houden. Het webinar kun je hier nog terugkijken.

Kort gezegd komt het er op neer. Leg de lat niet te hoog, maak het heel concreet, schrijf het op, vertel het aan mensen om je heen en meld je aan op www.30dagengezonder.nl Wie zich aanmeldt, krijgt aansluitend aan de uitdaging tips om het vol te houden. De GGD wenst alle deelnemers succes.

Meer nieuws

Al het nieuws