voor inwoners, met gemeenten

GGD’en in Nederland bundelen hun informatievoorziening aan reizigers. Dit doen wij via het landelijk informatieplatform GGD Reisvaccinaties, waar wij bij aangesloten zijn.  Wij werken samen om u zo volledig mogelijk te adviseren over uw gezondheid op reis. Persoonlijke aandacht, ook voor reizigers met medische klachten, vinden wij belangrijk. Onze gecertificeerde reizigersadviseurs geven u advies op maat.

Op ggdreisvaccinaties.nl vindt u alle benodigde informatie over vaccinaties op reis.
Tevens kunt u hier een afspraak maken.

Via de website ggdreisvaccinaties.nl vindt u alle benodigde informatie over vaccinaties op reis. Tevens kunt u hier een afspraak maken.

Lang op reis?

Gaat u langer dan twee maanden op reis gaat, Dan adviseren wij u minimaal zes weken voor vertrek een afspraak te maken.

Bent u van voor 1950?

Wanneer u nog nooit een DTP vaccinatie heeft gehad, is het belangrijk om vijf weken voor vertrek langs te komen. Over het algemeen geldt dit voor mensen die vóór 1950 zijn geboren. Wanneer u is als kind wél tegen DTP bent gevaccineerd, is 3 weken voor vertrek voldoende. Uiteraard mag u ook eerder komen.

Recept voor malariapillen

Voor een recept dient u zelf op het spreekuur te komen. U kunt dus niet voor iemand anders een recept meenemen. Uitzondering hierop is/zijn kinderen tot de leeftijd van 16 jaar.