voor inwoners, met gemeenten

Alle volwassenen en jongeren van 12 jaar en ouder kunnen zich bij GGD Gooi en Vechtstreek  laten vaccineren tegen het coronavirus. U bent zonder afspraak van harte welkom op de vaccinatielocatie in Hilversum.  Voor uw eerste prik, maar ook voor vragen over vaccinatie.
Of maak een afspraak voor de vaccinatie via planjeprik.nl of via 0800 7070.

Deze filmpjes geven informatie over vaccinaties, wat is het, waarom, etc.

Information about coronavaccination in other languages

1e en 2e prik kan nu zonder afspraak

Iedereen van 12 jaar en ouder die nog geen vaccinatie-afspraak heeft gemaakt, kan nu zonder afspraak voor de eerste prik terecht bij de vaccinatielocatie in Hilversum, Verlengde Zuiderloswal 16. Neem uw identiteitsbewijs en een mondkapje mee.
Meer informatie en de openingstijden van de vaccinatielocatie Hilversum.

Prikken zonder afspraak is vanaf nu ook mogelijk voor de tweede prik. Tussen de datum van de eerste prik en tweede prik moet minimaal 3 weken zitten. Als u na de eerste prik corona heeft gehad, neem dan contact op met 0800-7070 om te horen wanneer de tweede prik gezet kan worden.

Al een afspraak gemaakt maar toch liever prikken zonder afspraak? Dat kan als u de gemaakte afspraak annuleert.  Zo voorkomen we dat we onnodig vaccins moeten weggooien. Sommige mensen met een ernstige afweerstoornis worden door de medisch specialist uitgenodigd voor een derde prik. Zij kunnen, als ze hun uitnodiging meenemen, ook terecht voor een prik zonder afspraak.

Vaccinatieafspraak maken: telefonisch of online

 • U kunt online een afspraak maken als u een DigiD heeft. Hulp nodig bij een online afspraak maken? Klik dan hiervoor een instructie.
 • U kunt ook telefonisch een afspraak maken voor een vaccinatie. Hiervoor belt u naar het landelijke afsprakennummer 0800 – 7070. GGD Gooi en Vechtstreek kan deze afspraak niet voor u inplannen.

Let op: neem uw mondkapje ook na 26 juni mee naar de vaccinatielocatie!

Afspraak verzetten

U kunt uw afspraak verzetten door te bellen naar het landelijke callcenter via 0800 – 7070. GGD Gooi en Vechtstreek kan deze afspraak niet voor u verzetten.

Ik wil een vaccinatie met het Janssen-vaccin. Hoe werkt dat?

Alle 18-plussers die nog niet zijn gevaccineerd tegen corona en interesse hebben in een vrijwillige vaccinatie met het Janssen-vaccin, kunnen hiervoor een afspraak maken via het telefoonnummer 0800 – 1295. Meer informatie via Ik wil een vaccinatie met het Janssen-vaccin.

Voorbereiding op uw coronavaccinatie

Kom alleen en op tijd, 5 tot 10 minuten voor uw afspraak
 • Het meenemen van kinderen en/of familieleden is niet toegestaan
 • Heeft u om medische redenen een begeleider nodig, meld dit dan bij de ontvangst.
 • Trek makkelijke bovenkleding aan, zodat uw arm makkelijk vrij te maken is
Wat neemt u mee?
 • Uw identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs, ID-kaart)
 • Een ingevulde gezondheidsverklaring
 • Wilt u een stempel in uw gele boekje? Neem dan uw eigen gele boekje mee. Meer informatie over het gele boekje vindt u
 • Een mondkapje (ook na de versoepelingen op 26 juni)

Vaccinatielocatie GGD Gooi en Vechtstreek

Adres Vaccinatiepaviljoen Hilversum

Verlengde Zuiderloswal 16
1216 BW Hilversum

Openingstijden vaccinatielocatie Hilversum

De vaccinatielocatie is goed bereikbaar met de auto en fiets. U kunt gratis parkeren op de nabijgelegen parkeerplaats, vanaf de parkeerplaats is het minder dan 50 meter lopen naar de ingang van het gebouw. U kunt ook met het openbaar vervoer komen. Houd er dan rekening mee dat het van de halte zo’n 700 meter lopen is naar de ingang van het vaccinatiepaviljoen.

Reizen, CoronaCheck, het gele boekje en registratie bij RIVM

Alle informatie over de registratie van uw coronavaccinatie bij het RIVM, de CoronaCheck, het gele boekje en reizen vindt u hier.

Medische vragen?

Heeft u een kwetsbare gezondheid en/of heeft medische vragen over het vaccin en uw gezondheid? Neem dan contact op met uw huisarts of behandelend arts.

Meer informatie?
 • Het ministerie van VWS bepaalt de vaccinatiestrategie (wie krijgt wanneer en welk vaccin). Zij zijn te bereiken op 0800-1351. Op coronavaccinatie.nl vindt u alle informatie over de coronavaccinaties.
 • Het RIVM is verantwoordelijk voor de vaccins, de medisch inhoudelijk informatie en de distributie van de vaccins. Daarnaast verzenden zij de uitnodigingen voor een vaccinatie.
 • GGD GHOR Nederland maakt de afspraken voor de vaccinaties via het landelijke callcenter 0800 7070.