voor inwoners, met gemeenten

Vaccinatielocatie Franse Kampweg in Bussum gesloten

Publicatiedatum: 18 december 2023

Voor de laatste keer prikken aan Franse Kampweg in Bussum

Vandaag werd er om 13.00 uur voor het allerlaatst gevaccineerd aan de Franse Kampweg. Barbara Toorenvliet-Greven uit Blaricum was de allerlaatste inwoner die nog op de Franse Kampweg de corona najaarsprik kreeg, daarna sloot de vaccinatielocatie. Bijna 45.000 inwoners haalden dit najaar de corona najaarsprik, waarbij hoe ouder hoe trouwer nog steeds opgaat. Volwassenen die jaarlijks de griepprik krijgen, 60-plussers en zorgmedewerkers kunnen nog tot en met 22 december terecht bij een van de andere GGD-regio’s (via www.prikkenzonderafspraak.nl).
Alleen zwangeren en inwoners die door een arts worden doorverwezen kunnen nog een vaccinatie in de regio halen. Vanaf het nieuwe jaar kunnen zij op afspraak een vaccinatie krijgen op het regiokantoor aan de Burgemeester de Bordesstraat in Bussum. Kijk voor meer informatie op: https://www.ggdgv.nl/…/inf…/coronablog/coronavaccinatie/.

Foto: Barbara Toorenvliet-Greven uit Blaricum (midden) haalde vandaag de laatste coronaprik op de vaccinatielocatie Franse Kampweg in Bussum.

Meer nieuws

Al het nieuws