voor inwoners, met gemeenten

Stempelen gele boekje

Publicatiedatum: 30 december 2021

Stempel van de boostervaccinatie in uw gele boekje? Neem het boekje mee naar uw boosterafspraak

Heeft u binnenkort een afspraak voor uw  boostervaccinatie en wilt u deze laten registreren met een stempel in uw gele boekje?

Neem het gele boekje dan meteen mee naar uw afspraak. Op de vaccinatielocaties van GGD Gooi en Vechtstreek kunt u na de vaccinatie bij een aparte balie uw coronavaccinatie met een stempel in het gele boekje laten registeren.

Bent u al volledig gevaccineerd door de GGD en wilt u alsnog een coronavaccinatie stempel in het gele boekje?

  • U kunt op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur zonder afspraak terecht op het kantoor van GGD Gooi en Vechtstreek aan de Burgemeester de Bordesstraat 80 in Bussum.
  • U krijgt dan een registratie met datum, vaccinatienaam en batchnummer en stempel van de GGD. Geen stickertje, die zijn specifiek van de betreffende batch en niet meer beschikbaar.
  • Neem uw een identificatiebewijs mee (paspoort, rijbewijs, ID-kaart)

Heeft u nog geen boekje of bent u het kwijt?

U kunt zelf online een geel boekje bestellen, bijvoorbeeld via mijnvaccinatieboekje.nl. GGD Gooi en Vechtstreek verkoopt geen gele boekjes.

Het gele boekje is géén officieel coronavaccinatiebewijs

Bijschrijven in het gele boekje is niet verplicht. Het is niet noodzakelijk om hier een geel boekje voor aan te schaffen. Het gele boekje heeft, net als de registratiebrief die je op de vaccinatielocatie krijgt, geen status als officieel vaccinatiebewijs voor corona. Een officieel vaccinatiebewijs regelt u met de CoronaCheck-app. Kijk hier voor meer informatie van de Rijksoverheid.

Meer nieuws

Al het nieuws