voor inwoners, met gemeenten

In het werk met jonge kinderen kom je soms dingen tegen die anders verlopen dan bij andere kinderen. De ontwikkeling blijft achter, er zijn problemen in de thuissituatie of moeilijkheden in de opvoeding. In de regio Gooi en Vechtstreek zijn veel verschillende organisaties die het gezin hierbij verder kunnen helpen. Maar waar kun je terecht met welke vraag? Dat is niet voor iedereen duidelijk.

Voor professionals

Daarom hebben vijf organisaties de handen in één geslagen: gemeenten, kinderopvangorganisaties, jeugdgezondheidszorg, jeugdhulpverleningsorganisaties en het samenwerkingsverband passend onderwijs. Zij werken samen onder de naam Platform 0-4. Dit platform is bereikbaar voor alle professionals die werken met kinderen van 0 tot 4, met als doel je zo snel mogelijk verder te helpen met je vraag en je in contact te brengen met de juiste organisatie.

Bereikbaarheid

Het platform is elke werkdag van 8.30 tot 16.30 uur bereikbaar op telefoonnummer: (035) 699 18 89. Ook kun je op elk moment een e-mail sturen naar platform@regiogv.nl.

Meer informatie

Meer informatie lees je in deze flyer. Of bekijk het filmpje: